20 דקות נסיעה מכרמיאל נמצא הבר עם הנוף הכי יפה שיש.
אם אתם מחפשים בילוי עם נוף עוצר נשימה זה המקום.
סיפורו של יקב ארמונד, הוא סיפור ההתישבות החקלאית בגליל.
בשלהי שנות השישים, הקים ארמונד ביטון אז בחור צעיר בראשית שנות העשרים לחייו, משק במושב חזון שזה לא מכבר עלה על הקרקע.
לימים, המשק הצעיר פרח והתפתח לענפי חקלאות מגוונים, ובכללם כרם ענבים מסוג קברנה סוביניון.
כיום, פועל במקום גם בר חברים איכותי וייחודי המגיש תפריט טעים, כשר ומגוון בניצוחו של השף צחי כהן, ביחד עם משקאות נהדרים ואיכותיים מהיקב, בירות והאפרול שפריץ הכי טעים .
שעות פתיחה: נכון לעכשיו, שעון חורף, חודש מרץ 2020, המקום עובד בימי חמישי ובימי שבת החל מ 20:00.
לעדכונים שוטפים ופרטים נוספים עקבו אחריהם בדף הפייסבוק.
עינת כל הכבוד על פוסט מגוון ומיוחד. ממש חבל שלא ידעתי על האטרקציה של השייט באיזור ים המלח. לפני שבועיים היתי שם…אבל אשמור לפעם הבאה. מסתבר שמהבית שלי לים המלח זה לא יותר משעה נסיעה. גם משהו שלמדתי לפני שבועיים????
גם אני לא מכירה את השייט הזה. בגלל זה אני כל כך אוהבת את שיתופי הפעולה הללו – הם מגלים המון אפשרויות לכולנו. בתקווה שנחזור לטייל במהרה
עינת, הפוסט יפהפה, שופע ברעיונות ובעל ערך רב. האביב נמנע מאיתנו השנה ואת מגישה לנו אותו מהכורסה. יש בזה נחמה ותקווה. כתבת מאוד יפה. מצטרפת לתקווה שנחזור במהרה לשגרה ולימים טובים יותר.
תודה זיוה על תרומתך למאמץ הלאומי ????. את ההמלצה שלך ספציפית אני כבר זוממת להעביר לכמה חברות שנראה לי שרלוונטי עבורן. וכאמור – עוד יבואו ימים!!
פוסט נפלא של תקווה וגעגוע. איזה מקומות נפלאים ומיוחדים, תודה!
תודה מלי. כל עוד יש תקווה אנחנו ננצח!
איזה עושר של המלצות לפינות חמד קסומות. מחכה ליום שנוכל לבקר בהן שוב.
תודה רחלי. מחכה איתך ביחד, בעצם, בנפרד????
איזה פוסט מקסים ומשמח! כל כך הרבה מקומות שלא הכרתי! מחכה לימים רגילים שנשוב לטייל. פשוט מקסים!
תודה רינת על הכל ועל ההשתתפות. נקווה לימים טובים במהרה
איזה יופי עינת, כיף להזכר בכל הטוב שסביבנו שמחכה שנגלה אותו ונבקר בו ברגע שנחזור לשגרה ברוכה ונעימה, בקרוב אמן.
תודה יפעת. מצטרפת לתקווה שלך לחזרה מהירה לשגרה ולטבע. אמן